کسب مدال مسابقات قایقرانی روئینگ آسیایی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

کژوان سلیمی مدال آور مسابقات قایقرانی روئینگ آسیایی مورد استقبال مسئولین و مردم مریوان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ کژوان سلیمی مدال آور مسابقات قایقرانی روئینگ آسیایی صبح روز دوشنبه ۱۰ آبان ماه سالجاری مورد استقبال معاون سیاسی امنیتی فرماندار ، رئیس اداره ورزش و جوانان ، اعضای شورای شهر قرار گرفت.
رقابت های روئینگ جوانان آسیا، روز پنجشنبه ۶ آبان با معرفی نفرات برتر به پایان رسید و کژوان سلیمی قایقران مریوانی، موفق شد نشان نقره بخش چهار نفره را از آن خود کند.
در فینال A روئینگ چهار نفره مردان، تیم ایران با ترکیب کژوان سلیمی، علی شاه محمد نیا، محمدحسین حقی و امیرحسین محمودپور با رقبایی از چین، کره و هنگ کنگ مسابقه دادند و در پایان با زمان ۶ دقیقه و ۴۳ ثانیه و ۶۴ صدم ثانیه در جایگاه دوم قرار گرفتند و صاحب مدال نقره شدند.
در روئینگ یک نفره نیزعلی شاه محمدنیا در فینال A با حریفانی از هنگ کنگ، کره و چین رو به رو شد و در نهایت با زمان هشت دقیقه و سه ثانیه و ۶۲ صدم ثانیه، موفق به کسب مدال نقره شد.
شیرزاد قادری دیگر قایقران مریوانی در این مسابقات در ترکیب تیم ملی قرار نگرفت و به منظور حضور در کمپ تمرینی روئینگ و کسب تجربه به رقابت های آسیایی اعزام شد.
رقابت های پسران و دختران روئینگ آسیا روزهای ۳ تا ۶ آبان در شهر پاتایای تایلند با حضور کشورهای شرکت کننده در سه ماده برگزار شد.
گفتنی است تیم ملی پسران کشورمان با کسب دو نشان نقره در رقابت های روئینگ جوانان آسیا به کار خود پایان داد.