کارگاه فرهنگی با موضوع معارفی از امام صادق (ع)

مورخ  96/05/11کارگاه فرهنگی با موضوع ” معارفی از امام صادق (ع) ” ویژه طرح ضیافت اندیشه اساتید  با حضور اساتید هیات علمی واحد مریوان برگزار شد . در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بیابانی ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان پیرامون سیره و سبک زندگی اسلامی از منظر امام صادق (ع) سخنرانی نمودند . حجت الاسلام و المسلمین بیابانی افرمودند : از منظر امام صادق (ع) رمز سعادت جوامع بشری تبلور عبودیت ، بندگی و روح خدا باوری در  وجود انسان ها می باشد و این روح خداباوری بایستی در رفتار و منش اساتید دانشگاه نمایان باشد .

حجت االاسلام بیابانی اظهار داشتند  از آنجا که رسالت تمام انبیاء الهی اصلاح امت ها بوده است  ؛ رسالت اساتید دانشگاه  را اصلاح جامعه بشری به ویژه نسل جوان و دانشگاهی  توصیف نمودند و افزودند اساتید دانشگاه بایستی در کنار تقویت جنبه علمی به توسعه و ترویج مسایل فرهنگی بپردازند و ترویج مکارم اخلاق و سبک زندگی اسلامی را سرلوحه خود و جامعه هدف قرار دهند .

پس از کارگاه فرهنگی با تشکیل جلسه فوق العاده با حضور مسئولین نهاد رهبری و هیات رئیسه دانشگاه برنامه زمانبندی طرح ضیافت اندیشه اساتید به میزبانی واحد مریوان در اوایل شهریورماه جاری  مختوم شد .