پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز معلم و روز جهانی کار وکارگر

دکتر باقدم ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با صدور پیامی،

۱۲ اردیبهشت ماه، روز معلم و روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفتند

دوازدهم اردیبهشت، روز پاسداشت مقام و منزلت انسان‌های وارسته و فداکاری است که از عمق جان عهده‌دار تعلیم و تربیت نسل آینده و پایه گذار پیشرفت و تعالی جامعه‌ به سوی کمال هستند . معلمان و اساتید  با رسالت پیامبرگونه و با ادای مسئولیت دینی، ملی و انقلابی خود، در تربیت نسل آینده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی که امروزه از هر زمان دیگری که فضای مجازی محوریت آموزه‌های اقشار اجتماعی قرار گرفته و دانش آموزان و دانشجویان را تهدید می‌کند، نقش موثری دارند .

در این پیام آمده است: روز معلم، مناسبت ارزشمندی برای یادآوری مسئولیت خطیرفرهنگیان در امر تعلیم و تربیت است و این مهم، بیانگر لزوم توجه ویژه به “آموزش ، پرورش و پژوهش” به عنوان زیر ساخت فرهنگی، تربیتی و علمی جامعه بوده و معلمان و اساتید در شکل گیری جامعه دینی با گفتمان قرآنی نقش کلیدی دارند .

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان  با تبریک این روز بزرگ به همه فرهنگیان  و جامعه دانشگاهی ، در این پیام آورده است؛ یاد و خاطره جانفشانی‌های معلمان شهید ،  بویژه استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری را گرامی می‌داریم .

کارگران، مجاهدان صبور و شریف :

همچنین دکتر باقدم ، ریاست دانشگاه  در گرامیداشت روز جهانی”کار و کارگر” تاکید کرد: یقیناً کسب موفقیت‌های مستمر در عرصه کار و تولید، مرهون تلاش و ایثار دستان پرتوان انسانهای بی ادعایی است که به نام “کارگر” شرافت بخشیده اند بنابراین بوسه بر دستان شما کارگران زحمتکش، کمترین نشانه قدردانی است . با تبریک روز جهانی کار و کارگر، رساترین واژه‌های سپاس را به این قشر شریف و زحمت کش پیشکش می‌کنیم .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان