پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

✳️✳️پیام تبریک دکتر باقدم ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان به مناسبت  روز خبرنگار✳️

? یکی از مهمترین روش های توسعه و پیشرفت جوامع بشری فعالیت اصحاب رسانه می باشد . اصحاب رسانه قشر زحمت کش و پویای جامعه هستند که همچون آیینه ایی، تمام واقعیت ها ، افکار و اندیشه ها ی صاحب نظران ، منتقدان و نظریه پردازان را به جامعه منعکس می نمایند .
اصحاب رسانه با رعایت اصل بی طرفی و پرهیز از هر نوع جانبداری در انتقال افکار و اندیشه های می توانند در رفع معضلات و مشکلات جامعه سهیم باشند .
اینجانب ضمن تسلیت شهادت آقای محمود صارمی ، خبرنگار محبوب کشورمان ، از تلاش های شبانه روزی تمام خبرنگاران شهر ستان مریوان و تعامل و همکاری در انعکاس اخبار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان تشکر و قدردانی می نمایم . توفیقات روزافزون را برای تمام این قشر بی ادعا از خداوند منان خواستار و خواهانم .
دکتر عثمان باقدم – رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان