پیام تبریک دکتر میر احمدی ،رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدمریوان به مناسبت ۱۲ اردیبهشت سالروز بزرگداشت مقام معلم.

❇️❇️ رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد مریوان ضمن عرض سلام و ارادت به محضر مبارک معلمان و اساتید و آرزوی قبولی طاعات وعبادات همه روزه داران : بی تردید تجلیل از معلمان و فرهنگیان شریف، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است که در سالروز شهادت استاد فرزانه، شهید مرتضی مطهری، برای بزرگداشت مرتبت والای معلم تا مقام رفیع معلمین را ارج نهیم و قدردان و سپاسگزار این میراث داران انبیاء الهی باشیم.

🔻🔻اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلم فرهیخته، استاد شهید مرتضی مطهری ، این روز فرخنده را به محضر تمامی معلمان و اساتید گرانقدر شهرستان مریوان و اساتید محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات همگی این عزیزان را در خدمت به رشد و بالندگی و اعتلای فرهنگ و اندیشه میهن عزیز اسلامی از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم .
دکتر فردین میر احمدی،
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد مریوان