دسته‌بندی نشده

همایش تجلیل از دانشجویان ممتاز رشته آموزش ابتدایی

مورخ 07/03/98 راس ساعت 15:00 مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز و اعضای انجمن علمی رشته ی آموزش ابتدایی با حضور دکتر میر احمدی ، ریاست دانشگاه ، دکتر رشیدی ، مدیر گروه رشته های آموزش ابتدایی و زبان انگلیسی ، آقایان آذریان و کریمی ، نمایندگان اداره آموزش و پرورش ، اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد .

در ابتداء دکتر میر احمدی ، ضمن عرض سلام و ادب از زحمات اعضای انجمن علمی و برگزارکنندگان مراسم تشکر و قدردانی نمودند .

دکتر میراحمدی پیرامون اهمیت و ارزش علم و دانش و جایگاه رفیع دانشگاه مطالب ارزشمندی ارائه نمودند .

ریاست دانشگاه از تمام حضار ؛ اساتید ، دانشجویان و کارکنان در راستای توسعه ی همه جانبه دانشگاه درخواست تعامل و مساعدت نمود .

درادامه دکتر رشیدی ، ضمن عرض سلام و ادب ، از تلاش های اعضای انجمن علمی و  حاضرین در مراسم تشکر و قدردانی نمودند .

در نهایت مراسم  با ارائه سخنرانی توسط اساتید ارجمند گروه آموزش ابتدایی ( سرکار خانم فلاحی ، استاد ارکان خوشکلام و استاد رستم غلام ویسی )  و تجلیل از دانشجویان ممتاز به انجام رسید .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان