نشست هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان عضو انجمن های علمی و کانون های فرهنگی

مورخ 96/03/22 راس ساعت 11:00  به منظور تقدیر و تشکر از زحمات و همکاری های صورت گرفته در ارتباط با فعالیت های دانشجویی جلسه ای با حضور دانشجویان فعال انجمن های علمی و کانون های دانشجویی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای مصلح دانشور ، نماینده دانشجویان با ارائه سخنانی از عملکرد مسئولان دانشگاه و همکاری های صورت گرفته ابراز رضایت کردند و اعلام داشتند امیدوار به استمرار رویه و نگاه  فعلی مسئولان دانشگاه   در حمایت و پشتیبانی از فعالیت های دانشجویی هستند.

دکتر عثمان باقدم ، ریاست واحد ، ضمن خیر مقدم به حاضرین ، فعالیت های صورت گرفته انجمن های علمی دانشجویان را مطلوب و کارآمد عنوان کردند و یادآور شدند انتظار ما از دانشجویان ، انجام فعالیت های بیشتر در مباحث علمی ، آموزشی  و فرهنگی است و در این مسیر تمام همکاری و امکانات لازم در اختیار دانشجویان قرار داده خواهد شد.

ایشان ضمن اعلام برخورد قاطع و جدی با افرادی که در ارتباط با فعالیت های دانشجویان درصدد کارشکنی و مانع تراشی هستند ؛  افزودند در اعتلای نام دانشگاه  و توسعه فعالیت های دانشجویی و فرهنگی با کسی مصالحه نخواهیم کرد.

رییس دانشگاه آزاد مریوان ضمن دعوت از دانشجویان جهت حضور و فعالیت در انجمن های علمی و مراکز رشد دانشگاه افزودند تعامل صورت گرفته در این مدت چیزی فراتر از انجام وظیفه نبوده و قطعا از توان دانشجویان در آینده استفاده خواهیم کرد؛ زیرا نتیجه این اعتماد بسیار مطلوب و کارامد بوده است.

پس از سخنان ریاست واحد ، دکتر شایسته ، معاون محترم آموزشی – دانشجویی ، آقای ورزنده ، مدیر محترم گروه زبان انگلیسی و  دکتر رشیدی ، عضو اساتید  هیات علمی در ارتباط با دانشگاه و فعالیت های دانشجویی به ایراد سخنانی پرداختند. در ادامه، دانشجویان و مسئولان دانشگاه اعضای انجمن های علمی و حاضران در جلسه نیز نقطه نظرات و مسائلی را جهت استحضار مسئولان دانشگاهی اعلام داشتند .

در خاتمه  از سوی دانشجویان با اهدا لوح تقدیر و شاخه گل از زحمات و همکاری های مسئولان دانشگاه تقدیر بعمل آمد.