نشست نماینده محترم مجلس شورای اسلامی با هیات رئیسه ، اساتید و کارکنان

نشست اساتید هیات علمی و کارکنان واحد مریوان با نماینده  محترم مجلس شورای اسلامی

روز یکشنبه مورخ 03/۰5/1395 راس ساعت 10:30 نشست صمیمانه ایی با حضور جناب آقای منصور مرادی ، نماینده محترم شهرستان های مریوان و سروآباد و اساتید هیات علمی و کارکنان محترم در محل سالن جلسات حوزه ریاست واحد مریوان با تلاوت آیاتی از کلام ا… مجید شروع شد .

در ابتداء جناب آقای دکتر عثمان باقدم ، ریاست واحد ضمن عرض سلام و ادب به حضار و خیرمقدم به آقای مرادی ، گزارشی از عملکرد ، شاخص ها و ظرفیت های واحد مریوان را ارائه نمودند . دکتر باقدم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان به عنوان دانشگاهی کارآفرین و فرهنگ ساز یاد کرد و از نماینده محترم  مجلس درخواست تعامل و همکاری هرچه بیشتر و پیگیری امورات محوله دانشگاه در مجلس شورای اسلامی شدند .

در ادامه معاونین ، اساتید و کارکنان واحد ضمن خوشامدگویی و عرض تبریک ، پیشنهاداتی در جهت توسعه واحد مریوان به سمع و نظر نماینده محترم مجلس شورای اسلامی رسانیدند و انتظار همفکری ، هم افزایی و مساعدت با این واحد دانشگاهی داشتند.

سپس جناب آقای مرادی ، نماینده مجلس ، ضمن تشکر از زحمات تمام اقشار مریوان و سروآباد از حسن نیت برای انتخاب و حضور در صحنه انتخابات ، ضمن پاسخ به درخواست های حاضرین و ارائه گزارشی از عملکرد خود با تمام توان آمادگی خود را در جهت توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان و پیگیری درخواست های واحد از طریق مجلس شورای اسلامی اعلام نمودند .

آقای مرادی ، اساس پیشرفت شهرستان و توسعه همه جانبه (اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی آموزشی ) را در توسعه فرهنگی یاد کردند و برای رسیدن به توسعه فرهنگی نیاز به همفکری و هم افزایی تمام اقشار به ویژه قشر علمی و نخبه شهرستان داشتند و امیدوار بودند که در سایه هم افزایی و همفکری بیشتر با اساتید و نخبگان بتوانیم مشکلات و تهدیدهای که اساس مخاطره فرهنگی جامعه را تشکیل داده اند حل و فصل نماییم .

IMG_1524 IMG_1523 IMG_1524 IMG_1523

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.