نشست معاون آموزشی با گروه تربیت بدنی

مورخ 94/06/22راس ساعت 11:00 صبح نشست معاون محترم آموزشی ، جناب آقای دکتر رشیدی با اساتید گروه تربیت بدنی در محل سالن جلسات دانشگاه برگزار شد . در این نشست آقای رشیدی ، معاون محترم آموزشی و دانشجویی در خصوص مسایل آموزشی ، تعامل استاد با دانشجو ، ایجاد فضایی آموزشی و فرهنگی سرشار از روحیه و نشاط برای دانشجویان و اساتید مطالب  ارزشمندی را بیان نمودند . سپس آقای محمدی ، مسئول محترم آموزش و امتحانات ، مسایل و مشکلات گروه را خدمت حاضرین یادآوری نمودند .در نهایت آقای عدنان فتاحی ، مدیر گروه محترم رشته تربیت بدنی ، ضمن تشکر از حضور اساتید گزارشی از برنامه های گروه را ارائه و اساتید گروه نیز پیشنهادات و انتقادات خود را جهت توسعه و پیشبرد اهداف گروه تربیت بدنی بیان نمودند . جلسه راس ساعت 13:00 با ذکر صلوات به پایان رسید .

IMG_1038 IMG_1037 IMG_1036 IMG_1035

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.