نشست مسئولین هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با اساتید و کارکنان واحد مریوان

روز چهارشنبه ، مورخ 27/06/98 نشستی  با حضور  جناب آقای دکتر پیشوایی علوی ، دبیر محترم هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ،حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای طاهری ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، جناب آقای باقر نیا ، مدیر کل محترم حراست ،جناب آقای دکتر احمدی ، معاون محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی ، اعضای هیات رئیسه ، اساتید هیات علمی و کارکنان در سالن جلسات حوزه ریاست راس ساعت 09:00 صبح با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد .

در ابتداء دکتر میراحمدی ،ریاست واحد ضمن عرض سلام و خوشامدگویی خدمت حضار ،  ایام سوگواری  ماه محرم را تسلیت و فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک عرض نمودند .

میر احمدی  گزارشی اجمالی از وضعیت حوزه های فرهنگی، آموزشی ، پژوهشی و مالی را ارائه نمودند و  با تاکید بر موقعیت جغرافیایی شهرستان مریوان به عنوان نزدیک ترین شهر مرزی ایران با کشور همسایه ی عراق ، موضوع پذیرش دانشجویان اتباع خارجی را مطرح نمودند .

رئیس دانشگاه همچنین موضوع  تکریم ارباب رجوع ، ایجاد فضایی سرشار از همدلی و تعامل بین پرسنل ، تبدیل وضعیت کارکنان واجد شرایط ، انعقاد تفاهم نامه با واحدهای دانشگاهی هم جوار در زمینه همکاری آموزشی و جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و اجرای طرح های پژوهشی درآمدزا  را از مهم ترین برنامه های دانشگاه دانستند و تاکید کردند : با توکل بر خداوند متعال و تعامل ، همکاری مجموعه اساتید و کارکنان و مساعدت های هیات امناء استان کردستان می توانیم  شاهد توسعه ی و پیشرفت هر چه بیشتر اهداف و برنامه های دانشگاه  باشیم .

دکتر میر احمدی با اشاره به تشکیل جلسات منظم شوراهای آموزشی ، اداری – مالی ، فرهنگی و پژوهشی و مصوبات این جلسات ،  موضوع  ارائه طرح های پیشنهادی پژوهشی و درآمدزا در مرکز رشد واحد را از نقاط قوت و مثبت واحد عنوان کردند .

در ادامه حضرت حجت الاسلام و المسلمین طاهری ، ضمن عرض سلام و خداقوت ، ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان را تسلیت و پیشاپیش فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک و تهنیت عرض نمودند .

حجت الاسلام طاهری با استناد به فرموده های رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) یکی از مهم ترین رسالت های خطیر دانشگاه را تقویت مسایل فرهنگی تبیین کردند و افزودند جامعه دانشگاهی بایستی از خون شهداء که با تقدیم 5400 شهید در استان کردستان امنیت منطقه را حفظ نموده اند، پاسداری و محافظت نمایند .

سپس جناب آقای دکتر پیشوایی علوی ، دبیر محترم هیات امناء ضمن عرض سلام و ادب، ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان را تسلیت و پیشاپیش فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک و تهنیت عرض نمودند .

دکتر پیشوایی علوی ، وضعیت واحد مریوان را مطلوب اعلام کردند و محقق شدن  هر چه بیشتر اهداف  و برنامه های دانشگاه را مستلزم تعامل ، هم فکری وهمدلی تمام مجموعه با هم ، تسلط اساتید و کارکنان بر بخشنامه ها و آیین نامه های حوزه مربوطه  و استفاده از  ایده ها و نظرات صاحبنظران و نخبگان داخل و خارج از دانشگاه تبیین نمودند .

دبیر هیات امناء با استناد به بخشی از فرموده ای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اظهار داشتند : بخش خصوصی به عنوان پیشگامان و مجاهدان بخش دولتی است و حضور بخش خصوص در اداره کشور را لازم و ضروری قلمداد کردند .

در ادامه جناب آقای باقری نیا ، مدیر کل محترم حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، ضمن عرض سلام و ادب ، ایام محرم الحرام را تسلیت و پیشاپیش فرارسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک عرض نمودند .

آقای باقری نیا ، پاسداری و نگهداری از یک مجموعه را از مهم ترین رسالت های حراست بیان کردند و تاکید کردند : تمام مسایل و مشکلات مجموعه دانشگاه  باید به صورت درون سازمانی حل و فصل گردد .

مسئول حراست  موضوع نحوه مسافرت های خارج از کشور را یادآور شدند و شرایط انجام و فرایند موجود جهت تسهیل عزیمت همکاران را خاطر نشان کردند .

سپس دکتر کیومرث احمدی ، معاون محترم معاون محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی ضمن عرض سلام و ادب ، موقعیت واحد مریوان را بسیار راهبردی اعلام کردند .

دکتر احمدی  وجود سرمایه های علمی و فیزیکی واحد مریوان ، رشد جمعیت شهرستان  های مریوان و سروآباد ، دسترسی به مرز ترانزیتی و بین المللی باشماق شهرستان  مریوان  را زمینه ساز مناسب برای توسعه و پیشرفت واحد و دسترسی سریع تر  به مبادلات علمی و پژوهشی با واحدهای همجوار و کشور همسایه عراق دانستند .

در خاتمه  اساتید هیات علمی و کارکنان حاضر در جلسه نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را  در راستای توسعه دانشگاه بیان و سپس مسئولین هیات امناء به سوالات آنها پاسخ دادند .

در حاشیه این نشست هم زمان با اقامه نماز جماعت ظهر ، مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با ریاست واحد از نمازخانه و امکانات آن بازدید نمودند . روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان