دسته‌بندی نشده

نشست فرهنگی هیات رئیسه دانشگاه با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا احمدی

مورخ 96/03/22 راس ساعت 11:00 نشست فرهنگی با حضور  هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ، حجت الاسلام والمسلمین حامد احمدی -نماینده محترم ولی فقیه در سپاه پاسداران مریوان و آقای محمودپور – مسئول تشکل بسیج دانشجویی –  در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد مریوان برگزار شد .

دکتر باقدم ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، گزارش مفصلی از فعالیت های فرهنگی واحد را ارائه نمودند . دکتر باقدم  از فعالیت های حوزه فرهنگی دانشگاه در آگاه سازی دانشجویان و نسل جوان در مقابل حملات جریان های تکفیری و نحله های انحرافی تمجید و تحسین کردند .

حجت الاسلام و المسلمین  حاج آقا احمدی  ضمن  آرزوی قبولی طاعات و عبادات  ، دانشگاه را مهم ترین بستر  توسعه مسایل فرهنگی دانستند و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در ترویج و توسعه کیفی فرهنگ شهرستان  را موثر  قلمداد کردند .

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا احمدی به موضوع وحدت  و انسجام اسلامی  در حوزه های دینی و ملی اشاره نمودند و آن را امری نیکو تلقی کردند و رمز پیروزی  و شکست تمام حرکت های سیاسی ، جنبش ها و انقلاب های عظیم را در وحدت و انسجام  ملت ها خلاصه نمودند .

حاج آقا احمدی به نقش بی بدیل نسل جوان و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره نمودند و افزودند امروزه رسالت اصلی  و خطیر دانشگاهها ؛ توانمند سازی نسل جوان و آگاه سازی آنها به مسایل مختلف فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی روز ، هدایت آنها به سمت و سوی کرسی های نظریه پردازی ، گفتمان ها و همایش های علمی و فرهنگی  و ارائه راهکارهای مناسب جهت توسعه و ترویج امر به معروف و نهی از منکر  در بین دانشگاهیان دانستند .

سپس حاظرین در جلسه پیرامون  مسایل فرهنگی دانشگاه پیشنهادات و انتقاداتی مطرح نمودند .

جلسه راس ساعت 13:00 با ذکر صلوات برمحمد وآل محمد به  پایات رسید.