دسته‌بندی نشده

نشست فرهنگی با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب

مورخ 98/02/16 معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه جلسه ایی با موضوع ” گام دوم انقلاب ” با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا لطیفی ، نماینده محترم ولی فقیه در سپاه پاسداران شهرستان مریوان ، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار نمودند. در این جلسه دکتر میر احمدی ، ریاست واحد ضمن عرض سلام و خیر مقدم ، حلول ماه مبارک رمضان را خدمت حضار تبریک و تهنیت عرض نمودند . دکتر میر احمدی با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی نکاتی را در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب بیان نمودند . براساس بیانات معظم له ، مفاد بیانیه گام دوم انقلاب برای تمام افراد جامعه تعهد آور بوده و مخاطب بخش اعظم فرامین ایشان جوانان می باشد . دکتر میر احمدی رسالت دانشگاه را در راستای بیانیه گام دوم انقلاب پرورش افراد متعهد ، خلاق و روشنگر متناسب با اهداف معنوی ،علمی و پژوهشی دانستند و تاکید کردند جامعه دانشگاهی بایستی در این امر مهم مشارکت و سهیم باشند . در این جلسه حجت الاسلام لطیفی ، بیانیه گام دوم انقلاب را از منظر دستاوردهای چهل ساله جمهوری اسلامی ایران و برنامه های نظام در ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی را برای اساتید تشریح و تبیین نمودند . .