نشست سالیانه و دوره آموزشی مدیران ،روسا و کارشناسان برنامه وبودجه و مالی

نشست سالیانه و دوره آموزشی مدیران ،روسا و کارشناسان برنامه وبودجه و مالی دانشگاه های آزاد اسلامی استان های کردستان و همــدان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحـــــد مریوان مورخ 94/06/18 راس ساعت 14:000 با تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید شروع شد .

در ابتداء جناب آقای دکتر زمانی ، معاون محترم اداری ومالی دانشگاه ازاد اسلامی  واحد مریوان ، خدمت میهمانان ارجمند و حاضر در جلسه خیر مقدم عرض نمود . سپس جناب آقای دکتر حسین بدیعی ، مدیر کل محترم برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی مطالب مفیدی را در ارتباط با برنامه و بودجه و نحوه هزینه کردن بودجه پژوهشی خدمت حاضرین در کارگاه آموزشی عرض نمودند . در ادامه جناب آقای کدخدایی ، کارشناس مسئول محترم دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل برنامه و بودجه را به تفصیل برای شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی ارائه و تشریح نمودند . در این کارگاه آموزشی دکتر بدیعی و آقای کدخدایی به سوالات و مشکلات کارشناسان و مدیران برنامه و بودجه  واحدهای دانشگاهی پاسخ دادند . کارگاه  راس ساعت   19:00 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص) به انجام رسید .

IMG_0915 IMG_0914 IMG_0911 IMG_0905 IMG_0898 IMG_0897

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.