دسته‌بندی نشده

نشست ریاست دانشگاه با فرماندار شهرستان سروآباد

مورخ ۵ خرداد ۱۴۰۰ دکتر کریمی زاده ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان و هیات همراه با جناب آقای باشی ، فرماندار محبوب و مردمی شهرستان سروآباد دیدار کردند .

آقای باشی ضمن عرض سلام و خیرمقدم گفت : وجود دانشگاه در هر جامعه ایی نقش زیادی در ارتقا سطح علمی، فرهنگی و تربیت نیروی انسانی داشته و بی شک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در این زمینه ها پیشرو بوده است .
فرماندار افزود : وجود زیرساخت هایی نظیر پرسنل و کادر هیأت علمی توانمند و نخبه ، فضا و امکانات آموزشی ، کارگاهی و آزمایشگاهی از شاخصه های ممتاز واحد مریوان است که در طول یک دهه ی فعالیت نقش بسزایی در ارتقاء سطح علمی وفرهنگی شهرستان های مریوان و سروآباد داشته است .

در ادامه دکتر کریمی زاده : ضمن عرض سلام و احترام و تبریک سالروز سوم خرداد گزارش جامعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان را ارائه نمودند.

رئیس دانشگاه گفت :دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با ظرفیت ها و امکانات بسیار ارزشمند از آغاز فعالیت(سال ۱۳۸۶) بیشترین توجه خود را به محدوده جغرافیایی شهرستان مریوان معطوف داشته است . طبق بررسی های آماری از دانش آموختگان و دانشجویان در حال تحصیل درصد زیادی از جامعه هدف دانشگاه مربوط به حوزه شهرستان سروآباد است که تا کنون آنطور که شایسته مردم شریف شهرستان سروآباد است نتوانسته ایم تعامل و همکاری داشته باشیم .
کریمی زاده افزود : در سال جاری با توکل بر خداوند متعال و تعامل بیشتر با مسئولین دلسوز و مردمی شهرستان سروآباد و روستاهای تابعه در قالب کارگروه های تخصصی و اعزام تیم رسانه دانشگاه تمام تلاش خود را جهت ایجاد تعامل با مردم شریف شهرستان سروآباد به کار خواهیم بست .
در نهایت دکتر کریمی زاده از افزایش رشته های کاربردی ، اعطای وام های قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و وام های صندوق رفاه و وزارت علوم با بازپرداخت اقساط بدون بهره بعد از فراغت تحصیل خبر داد .