نشست رئیس و معاون آموزشی با اساتید گروه کامپیوتر ، تاسیسات و مکانیک خودرو

مورخ 95/06/15 نشست رئیس و معاون آموزشی با اساتید گروه های آموزشی کامپیوتر ، تاسیسات و مکانیک خودرو راس ساعت 10:00 برگزار شد . در ابتداء دکتر باقدم ضمن عرض سلام و ادب ، از تلاش ها و همکاری های اساتید حاضر  در جلسه تشکر و قدردانی نمود . دکتر باقدم موضوع جذب و پذیرش دانشجو  در نیمسال اول تحصیلی 96-95 را مطرح و  از بخشنامه کاهش 50% شهریه در 30 رشته آموزشی خبر داد . ایشان حضور منظم تر و پاسخ گویی به دانشجویان را از مهمترین رسالت اساتید و مدیران گروه دانستند . در ادامه دکتر رشیدی ، معاون آموزشی و دانشجویی در خصوص ارائه دروس ، حضور منظم و به موقع در کلاس ها ی آموزشی و توجه به سرفصل دروس نکات ارزشمندی را یادآوری کردند . در ادامه اساتید و مدیران گروه نظرات و پیشنهاداتی را برای ارتقاء سطح کیفی آموزشی ارائه دادند . جلسه راس ساعت 12:00 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رسید .

IMG_1657 IMG_1658 IMG_1659 IMG_1660

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.