دسته‌بندی نشده

نشست بصیرتی با موضوع دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران

مورخ 97/11/14 راس ساعت 10:30 نشست بصیرتی هیات اندیشه ورز با موضوع دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران با حضور جناب سرهنگ زارعی ، جناب سرهنگ لطیفی ، دکتر باقدم ،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ، دکتر حسنی ، رئیس پیام نور مرکز مریوان ،آقای تاج فیروزه ، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مریوان و اساتید هیات علمی در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی با قرائت قرآن کریم آغاز شد . در ابتداء دکتر باقدم ضمن عرض سلام و ادب و تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران خدمت حضار گرامی ؛ گزارشی از دستاوردهای آموزشی ، فرهنگی ، اقتصادی چهل ساله ی جمهوری اسلامی ایران بیان نمودند و دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان شجره طیبه و یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی ایران برشمردند . در ادامه جناب سرهنگ زارعی به عنوان سخنران ویژه ضمن تبریک ایام ا… دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به تفصیل مهم ترین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران را از جهات آموزشی ، پژوهشی ، زیربنایی و عمرانی ، نظامی و دفاعی ، پزشکی ، ورزشی ، صنعت ، کشاورزی و …. را برای حضار در جلسه تشریح نمودند . سرهنگ زارعی مقایسه ایی تطبیقی از انقلاب اسلامی ایران و دیگر انقلاب های جهان را تبیین نمودند و رمز موفقیت انقلاب اسلامی ایران را تدابیر عالمانه حضرت امام راحل(ره) ، فداکاری های شهدای انقلاب اسلامی و در راس آنها تدابیر هوشمندانه و با بصیرت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانستند . در این نشست از اساتید بسیجی با اهداء لوح تقدیر تجلیل و قدردانی شد .