نشست اساتید گروه معارف اسلامی با مسئولین نهاد رهبری

مورخ 03/03/96 راس ساعت 10 صبح جلسه گروه معارف اسلامی با حضور  حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی ، معاون فرهنگی نهاد رهبری ، آقای ذکی زاده ، مدیر اجراییی نهاد و اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان برگزار شد . در این جلسه پیرامون مسایل و مشکلات گروه معارف اسلامی بحث و تبادل نظر شد . حجت الاسلام طهماسبی  تاکید کردند که اساتید گروه معارف باید اسوه اخلاق ، علم و تربیت باشند و در زمینه های علمی کاملا مسلط باشند و بتوانند به سوالات و شبهات اعتقادی دانشجویان پاسخ قانع کننده بدهند .

حجت الاسلام طهماسبی مهمترین خصایص یک استاد را  خلوص نیت ، فروتنی و گذشت ، عدالت بین دانشجویان ، عشق به تعلیم و تربیت ، گریز از دنیا پرستی و تجمل و صلاحیت علمی برشمرد .

آقای ذکی زاده ، مدیر اجرایی نهاد و مسئول اساتید گروه معارف اسلامی در خصوص  منابع تدریس گروه معارف اسلامی ، سرفصل ها ی دروس معارف اسلامی ، ارزیابی اساتید و نظارت بر عملگرد این گروه تاکید نمودند .

در ادامه اساتید پیشنهادات و انتقاداتی ارائه نمودند که اهم آنها برگزاری جلسات هم اندیشی و کارگاه های تخصصی در راستای توانمند سازی اساتید ، استقلال بخشی به گروه معارف اسلامی و رفع مشکل مجوز تدریس اساتید این گرووه بود .