نخستین جلسه دفاع از پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد

برگزاری نخستین جلسه دفاع از پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان .

با استعانت از ذات پروردگار و با همکاری هیات رئیسه و اساتید  هیات علمی  مورخ 96/06/22 نخستین جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد  رشته حسابداری در محل سالن سیمینار دانشگاه با حضور هیات داوران ، معاون پژوهشی ، اساتید برجسته و  دانشجویان  برگزار شد .

دکتر محمد شاهرخ عبدی ، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان از نحوه  برگزاری اولین جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجویان رشته حسابداری این واحد دانشگاهی خبر دادند .

دکتر عبدی تصریح نمودند : دانشجویان کارشناسی ارشد پس از گذشت شش ماه از تاریخ اخذ پایان نامه خود با تحقیقات و پژوهش هایی که زیر نظر اساتید راهنمای خود انجام داده بودند ؛ پس از ارائه دستاوردهای پژوهشی خود در قالب ارائه مقالات ، مجوز دفاع از پایان نامه خود را دریافت نمودند .

گفتنی است  سرکار خانم آسو انور ، دانشجوی رشته کارشناسی ارشد رشته حسابداری اولین پایان نامه را با موضوع ” بررسی رابطه بین اندازه گیری عملکرد و هزینه کیفیت در کلیه شعبه ها و نمایندگی های بیمه معلم سراسر کشور ” را ارائه نمودند .