مرکز رشد واحدهای فن آور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با حضور دکتر کیانی افتتاح شد

مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان مورخ 12/10/95 با حضور دکتر کیانی ، دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، ماموستا شیرزادی ، امام جمعه شهر مریوان ، مهندس فلاحی ، فرماندار شهرستان مریوان ، روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، مسئولین ادارات شهرستان مریوان ، هیات رئیسه ، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان افتتاح شد .
این مرکز در طبقه همکف ساختمان پژوهشی دانشگاه در فضایی با مساحت 500متر مربع ، دو هسته فناور رباتیک و فرزام راه اندازی شده است .
دکتر کیانی ، دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در مراسم افتتاحیه به اتفاق مدعوین از فضا ، امکانات و تجهیزات این مرکز بازدید نمودند و استعدادهای اساتید و دانشجویان واحد مریوان را ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه شهرستان دانستند .
دکتر کیانی اظهار داشتند : توسعه همه جانبه کشور مرهون تلاش های علمی نخبگان و اساتید دانشگاه می باشد و این توسعه در قالب عملیاتی کردن برنامه های مراکز رشد و طرح ساها ، شناسایی نخبگان ، حمایت از ایده ها، خلاقیت ها و نو آوری های اساتید و دانشجویان و هدایت بودجه پژوهشی به سمت اقتصاد دانش بنیان محقق می شود .
دکتر باقدم ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در گفتگو با مدعوین اظهار داشت :مجوز مرکز رشد واحد های فناور و کارآفرین این واحد دانشگاهی در مهرماه 95 منطبق بر مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در قالب عقد تفاهم نامه فی مابین واحد مریوان و واحد سنندج به مدت یکسال زیر نظر مرکز رشد استان فعالیت و پس از یکسال فعالیت مجوز راه اندازی آن به عنوان مرکز رشد مستقل توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر خواهد شد .
دکتر قریشی ، رئیس مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان افتتاح مرکز رشد واحد مریوان را به فال نیک گرفتند و هدف از ایجاد مرکز رشد واحد مریوان را گسترش واحدهای صنایع کوچک و متوسط فنی و تحقیقاتی ، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه ، کمک به جذب بیشتر صاحبان ایده و فارغ التحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد اشتغال دانستند . دکتر قریشی افزودند : ضرورت ایجاد مرکز رشد جذب سرمایه گذاری ، کمک به رشد اقتصاد استان و منطقه ، جذب فناوری خارجی و بومی سازی آن و جذب نخبگان منطقه می باشد .
در این مراسم آقای عزیزیانی فر به عنوان مسئول مرکز رشد واحدهای فن آور و کارآفرین واحد مریوان معرفی شد و در نهایت مسئولین از کارگاه رباتیک و دستاوردهای گروه رباتیک دانشگاه بازدید نمودند .
پس از افتتاح مرکز رشد با حضور رئیس هیات امناء ، هیات رئیسه واحد مریوان ، اساتید هیات علمی و کارکنان در محل سالن جلسات دانشگاه نشستی برگزار شد .