مراسم معارفه کارشناس حراست واحد مریوان

جلسه معارفه مسئول حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان راس ساعت 15:00 با حضور جناب آقای هادی محمدی ، مدیر کل محترم حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، جناب آقای دکتر باقدم ، ریاست واحد ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع شد . در ابتداء  جناب آقای دکتر باقدم ضمن عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات  و خداقوت به تمام همکاران محترم ، از  حسن توجه ، تلاش ها ، تعامل و همکاری جناب آقای محمدی ، مدیر کل محترم حراست  با واحد مریوان تشکر و قدردانی نمودند . در ادامه آقای محمدی ، مدیر کل محترم حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و کارکنان   و  آرزوی قبولی طاعات و عبادات  خدمت حضار  محترم ؛ تعامل با مجموعه دانشگاه ، حفاظت  از دستگاه مربوطه ، توسعه و ترویج روحیه بسیجی  و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری ( مدظله العالی )  را از مهم ترین رسالت اصلی مسئولین حراست دانستند و رمز موفقیت هرمجموعه ایی را تعامل تمام حوزه ها با مسئول حراست تبیین نمودند .
در خاتمه   جناب آقای سیروان حبیبی  به عنوان کارشناس  حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان  معرفی شد .