مراسم معارفه معاون محترم آموزشی و دانشجویی و مدیر امور اداری

مورخ 94/07/08 راس ساعت 14 مراسم معارفه معاون محترم آموزشی و دانشجویی و مدیر محترم امور اداری دانشگاه با حضور حداکثری اساتید هیات علمی ، مدیران گروه های آموزشی و کارکنان محترم در محل سالن جلسات با تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید شروع شد . در ابتداء جناب آقای دکتر کریمی زاده ضمن عرض سلام و ادب   ، تسلیت ضایعه غم بار منا و گرامیداشت هفته دفاع مقدس خدمت حاضرین ، گزارشی از عملکرد و فعالیت های انجام شده در واحد را ارائه نمودند . دکتر کریمی زاده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و توجه ویژه دکتر کیانی – دبیر محترم هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان – به واحد مریوان ، و از زحمات و تلاش های دلسوزانه دکتر باقدم ، ریاست محترم سابق واحد مریوان ؛ مسایل مهمی نظیر تکریم ارباب رجوع ، پاسخگویی به مشکلات دانشجویان ، حرکت دانشگاه به سمت سیاست های چهارگانه دکتر میرزاده  به ویژه ؛ توسعه تحصیلات تکمیلی ، اقتصاد دانش بنیان ، توجه به طرح های ماندگار فرهنگی و … را یادآوری نمودند . سپس اساتید و کارکنان به نوبت پیرامون مسایل و مشکلات دانشگاه مباحثی را بیان نمودند  . در خاتمه دکتر کریمی زاده به سوالات حاضرین پاسخ دادند و با صدور حکم داخلی از طرف ریاست واحد ، جناب آقای دکتر رشیدی به عنوان معاون محترم آموزشی و دانشجویی و آقای کیومرث عباسی به عنوان مدیر محترم اداری منصوب شدند . جلسه راس ساعت 16:00 با ذکر صلوات برمحمد و آل محمد به انجام رسید .

IMG_1210 IMG_1206 IMG_1204 IMG_1198 IMG_1196 IMG_1193 IMG_1191

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.