مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه

مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان صبح امروز با حضور جناب آقای دکتر محمد قربان کیانی، دبیر محترم هیات  امناء استان کردستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج  ، حاج ماموستا شیرزادی، امام جمعه محترم  ، حاج ماموستا رستمی ، نماینده محترم خبرگان رهبری ، مسئولین ادارات ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان محترم راس ساعت 10:00 با تلاوت ایات قرآن کریم آغاز شد .

در این مراسم طی حکمی از سوی دکتر میرزاده ، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی ، جناب آقای دکتر عثمان باقدم به عنوان رئیس جدید واحد منصوب و از زحمات و تلاش های دکتر کاروان کریمی زاده تشکر و قدردانی شد .

در ابتداء حاج ماموستا شیرزادی ، امام جمعه محترم  ضمن تشکر از زحمات ارزنده و حسن توجه جناب آقای دکتر کیانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ، از تاثیر به سزایی واحد در تعالی فرهنگی و علمی شهرستان ابراز خرسندی نمودند .

در ادامه حاج ماموستا رستمی ، نماینده محترم خبرگان رهبری  ، ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر کیانی ، در خصوص تاسیس واحد مریوان قدردانی نموند و  توسعه همه جانبه  شهرستان را در ایجاد  زمینه های وحدت حوزه و دانشگاه دانستند .

سپس جناب آقای دکتر کیانی ، دبیر محترم هیات امناء ، ضمن تشکر از حضور مسئولین و اساتید ، دانشگاه آزاد اسلامی  را به عنوان شجره طیبه و دستاورد مهم انقلاب اسلامی معرفی نمودند  و افزودند : تمام مسئولین و اساتید دانشگاه در جهت تحقق آرمان های رهبر معظم انقلاب اسلامی و  اهداف و سیاست های ریاست عالیه دانشگاه تعامل و همکاری داشته باشند . دکتر کیانی توجه بیشر به توسعه تحصیلات تکمیلی ، جذب اساتید هیات علمی بومی ، توسعه طرح ساها ، برگزاری کارگاه های آموزشی کوتاه مدت و انعقاد تفاهم نامه و قرارداد با ادارات و نهادهای دولتی و اقتصاد دانش بنیان را با تاکید یادآوری نمودند و افزودند با همکاری بیشتر اساتید و نخبگان و استفاده از ظرفیت ها ، شاخص ها و امکانات دانشگاه ، ایجاد اتاق فکر در زمینه اقتصاد دانش بنیان و توسعه علمی دانشگاه  گام های اساسی برداشته شود .

دکتر کریمی زاده ، ریاست سابق ضمن خیر مقدم  به حاضرین ، گزارش مفصلی از فعالیت های صورت گرفته در زمان تصدی ریاست را ارائه و برای دکتر باقدم آرزوی موفقیت  نمودند .دکتر باقدم ، ریاست جدید واحد ، ضمن تشکر  از حضور تمام میهمانان گرانقدر ، از انتخاب مجدد ایشان به عنوان ریاست واحد مریوان و حسن نیت دبیر محترم هیات امناء و ریاست عالیه دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند و تمام اساتید و کارکنان را جهت تعامل و همکاری در جهت توسعه هر چه بیشتر دانشگاه دعوت نمودند .

در نهایت با قرائت حکم ، ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر کریمی زاده و انتصاب جناب آقای دکتر باقدم  به عنوان رئیس جدید مراسم به انجام رسید .

IMG_1239 2222222221 IMG_1242 IMG_1245 IMG_1251 IMG_1270 IMG_1274 IMG_1279 IMG_1280 IMG_1288 IMG_1293 IMG_1297

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.