دسته‌بندی نشده

مراسم تجلیل از اساتید نمونه

مورخ 98/02/16 به مناسبت هفته معلم و سالروز گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری ، مراسمی با حضور اساتید هیات علمی و اساتید حق التدریس در سالن جلسات حوزه ریاست راس ساعت 10 صبح برگزار شد . در این مراسم دکتر میر احمدی ، ریاست دانشگاه ضمن عرض سلام و خیرمقدم، روز معلم را خدمت حضار ارجمند تبریک و تهنیت عرض نمودند . دکتر میراحمدی به رسالت خطیر جامعه معلمان و اساتید که همان انسان سازی است اشاره کردند و افزودند : اساتید و معلمان نقش بسزائی در هدایت و پیشرفت جوانان دارند و در راستای اجرای این امر خطیر می توان به جامعه ایی ایده آل نایل شد . در این مراسم از استاد قانع نیک رفتار (عضو هیات علمی ) و آقای سه رکه وت عبدی (مدرس حق التدریس) به عنوان اساتید نمونه تجلیل و به رسم تکریم به تمام اساتید لوح سپاس اهداء شد .