مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان

مراسم اختتامیه طرح ضيافت انديشه اساتيد هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان مورخ 05/06/96 راس ساعت 17:00 عصر با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا بیابانی ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان،  ، حاج ماموستا کریمی ، رئیس مرکز بزرگ اسلامی مریوان ، دکتر محمد قربان کیانی ، دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ساداتی نژاد ، رئیس دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه های کشور، هیات رئیسه واحد مریوان ،اساتید هیات و با حضور حاج ماموستا رستمی نماینده  مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری ( سخنران ویژه مراسم اختتامیه) در اتاق سمینار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان  برگزار شد .

در ابتداء دکتر باقدم ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ضمن خیرمقدم به حضار و موفق خواندن طرح ضیافت اندیشه استادان از تلاش های مجریان و برگزارکنندگان ضیافت اندیشه قدردانی نمودند .

در ادامه حاج ماموستا فایق رستمی ، نماینده مردم کردستان در خبرگان رهبری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مهم فرهنگی ، از متولیان و برگزارکنندگان طرح ضیافت اندیشه تشکر و قدردانی نمودند .

ماموستا رستمی کسب علم و بصیرت افزایی را از مهمترین رسالت اساتید و نخبگان برشمرد و افزود: حل معضلات و مشکلات جامعه با تلاش های اساتید دانشگاه و ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه  میسرمی گردد .

ماموستا رستمی تصریح کرد : نزدیک ترین انسان ها به جایگاه نبوت و پیامبری اهل علم هستند و اساتید و نخبگان بعد از پیامبران مردمان را به تمام مسایل مادی ، معنوی و دوری از منکرات دعوت نموده اند .

در ادامه ؛ دکتر کیانی ، دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ضمن ابراز خرسندی از توفیق برگزاری طرح ضیاف اندیشه  از برگزارکنندگان و دست اندرکاران این مهم فرهنگی  بویژه از زحمات  حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بیابانی ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، حجت الاسلام ساداتی نژاد ، مدرس کارگاه های ضیافت اندیشه ، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان  و مدیران اجرایی نهاد رهبری تشکر نمودند .

دکتر کیانی گفت : مهمترین رسالت دانشگاه تربیت نیروی متخصص و متعهد است و محقق شدن این امر با برگزاری طرح ضیافت اندیشه، برگزاری جلسات هم اندیشی و گفتمان های دینی  میسر می گردد .

دبیر هیات امنا تصریح کرد : طرح ضیافت اندیشه اساتید بر اساس راهبردهای فرهنگی و آموزشی در جهت اسلامی شدن دانشگاه ها برنامه ریزی شده است و مهم ترین اهداف طرح ضیافت اندیشه را دانش افزایی ، تبیین اندیشه های سیاسی اسلام و ایجاد تعامل و همفکری  بین اساتید تبیین کردند .

جناب آقای دکتر محمد سالار ترخانی نماینده اعضای هیات علمی شرکت کننده در دوره مذکور با اشاره به لزوم افزایش دانش عمومی و فرهنگی اساتید جهت پاسخگویی به سوالات و شبهات دانشجویان بر لزوم برگزاری و شرکت کارکنان دانشگاه تاکید نموده و با ارائه گزارشی از نحوه برگزاری دوره از مدرس و دست اندرکاران تقدیر و تشکر نمودند.

گفتنی است  دراین مراسم با اهداء جوایزی از مجریان و برگزارکنندگان طرح ، برندگان مسابقات فرهنگی ، هنری و ورزشی تجلیل شد . سپس  با دیدار خانواده معظم شهداء و با حضور تمام شرکت کنندگان در گلزار شهداء  گمنام شهرستان مریوان و نثار فاتحه و صلوات ، طرح ضیافت اندیشه راس ساعت 20:00 پایان یافت .