فراخوان دومین جشنواره فناوری و نوآوری شهرستان مریوان

جشنواره فناوری و نوآوری مریوان با هدف رونق بخشیدن به فضای کسب و کار و شناسایی ایده‌های فناورانه برتر و تسهیل در فرآیند رسیدن به محصول دانش بنیان در سطح شهرستان مریوان با همکاری فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی و مشارکت بخش خصوصی برگزار می شود.

جشنواره در دو بخش ایده‌های آزاد و ایده‌های دانش آموزی برگزار می گردد و از تمامی صاحبان ایده در سطح شهرستان مریوان جهت شرکت در جشنواره دعوت بعمل می آید.

علاقمندان می توانند ایده‌های خود را از تاریخ 01/09/1397 الی 20/09/1397 در سامانه اختصاصی جشنواره به آدرس ( http://jfnm.ir/ ) ثبت کنند.

در‌‌ پایان سه ایده در بخش آزاد و سه ایده در بخش دانش آموزی بنا به تشخیص و صلاحدید هیات داوران بعنوان ایده‌های برگزیده معرفی می شوند و به صورت مستقیم در مرکز رشد واحدهای فناور مریوان پذیرش و استقرار خواهند یافت، همچنین لوح تقدیر و جوایز نفیس به ایده های برتر به اهداء خواهد.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از ساعت 8 الی 16 به مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مریوان مراجعه نمایند