دسته‌بندی نشده

صفر تا صد تبلیغات جذب و پذیرش دانشجو برای مهرماه 1400

موضوع: اهم اقدامات انجام شده در راستای جذب و پذیرش دانشجو برای مهرماه 1400 .

1. تشکیل کارگروه تخصصی با عنوان کارگروه روابط عمومی و تبلیغات دانشگاه با ترکیب کارشناس روابط و چهار نفر اساتید هیات علمی .
  2. طراحی پوستر و بنر تبلیغاتی برای انتشار در کانال های خبری ( زریبار خبر ، مه ریوان هه وال ، مریوان خبر ، سروآباد خبر ، کانال هورامان تخت ، ژاورود خبر ، فرهنگیان سروآباد ، فرهنگیان مریوان، و کانال های خبری روستاهای پرجمعیت شهرستان های مریوان و سروآباد )
  3. تشکیل جلسه با فرمانداران، بخشداران و روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان های مریوان ، سروآباد و هورامان پیرامون معرفی ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان و تمهید مقدمات جذب دانشجو .
  4. هماهنگی و تشکیل جلسه با مسئولین ادارات بهزیستی ، کمیته امداد امام خمینی ، شهرداری شهرستان های مریوان و سروآباد با حضور کارگروه روابط عمومی دانشگاه و ریاست محترم با موضوع معرفی کامل ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه و اعلام آمادگی جهت پذیرش افراد تحت پوشش برای ادامه تحصیل .
  5. هماهنگی و تشکیل جلسه حضوری با بخشداران مرکزی شهرستان های مریوان ، سروآباد، بخشدار سرشیو ، بخشدار اورامان تخت و شبکه دهیاران بخش های مرکزی مریوان (20 دهیار)، بخش سرشیو مریوان (20دهیار)، دهیاران اورامان (12 روستا)  و تشریح کامل بخش نامه های آموزشی و مالی در راستای جذب و پذیرش دانشجو .
  6. تشکیل کانال وات ساپی با عنوان دهیاران شهرستان های مریوان و سروآباد و اضافه کردن تمام دهیاران دو شهرستان ؛ انتشار پوسترو بروشورهای تبلیغاتی و شناسنامه کامل دانشگاه جهت آشنایی کامل با دانشگاه .
  7. چاپ 2000 پوستر قطع A5 جهت انتشار در محل های آزمون کنکور سراسری ؛ تشکیل تیمی با ترکیب همکاران و دانشجویان و توزیع در محل آزمون های کنکور سراسری شهرستان مریوان و سروآباد ( حوزه ها : دانشگاه آزاد اسلامی سه ساختمان ، دانشگاه پیام نور ، دبیرستان دخترانه عصمت ، دبیرستان امیر کبیر ، دبیرستان تیزهوشان و نمونه دولتی ، سالن مجموعه ورزشی استادیوم مریوان ، دبیرستان شاهد ، سالن ورزشی شادروان نمکی سروآباد )
  8. برنامه ریزی ،هماهنگی و تشکیل جلسه با مدیران دبیرستان های شهرستان مریوان ( دبیرستان شاهد ، هنرستان رازی ، هنرستان عصمت و دبیرستان های روستاهای دزلی ، اورامان تخت ، بلبر ، بیساران ) پیرامون معرفی دانشگاه و توزیع بروشور تبلیغاتی دانشگاه .
  9. چاپ 10000 هزار عدد بروشور تبلیغاتی جهت توزیع در نماز جمعه ی شهرستان مریوان و سروآباد ( مسجد جامع مریوان ، مسجد جامع سروآباد ، مسجد قبای بهاران، مسجد روستاهای نی ، تازه آباد ، ترخان آباد ، کولان ، سلسی ، کانی دینار و شهرک هجرت )
  10. انتشارمجدد خبر جذب و پذیرش دانشجو در فضاهای مجازی شهرستان های مریوان و سروآباد ( زریبار خبر ، مه ریوان هه وال ، مریوان خبر ، سروآباد خبر ، کانال هورامان تخت ، بیساران و ژاورود)  در زمان  تمدید جذب و پذیرش دانشجو در تاریخ های 30 مرداد و 6 شهریور ماه .
  11. انتشار خبر جذب و پذیرش دانشجو در پیج اینستاگرام زریبار خبر ، مریوان هه وال و دانشگاه .
  12. طراحی و چاپ 20 عدد بنر با سایز 2.5 در 3.5 و  چهار عدد با سایز 1.5 در 2 متر جهت نصب در میادین اصلی و چهارراه های اصلی شهر مریوان و سروآباد به مدت یک ماه با هزینه بسیار پایین . ( مکان های نصب بنرهای داربستی و استندی ؛ 1- سه راهی نی ، ورودی شهر مریوان ، 2-میدان جهاد ،3- چهارراه بیمارستان فجر، 4-میدان نوروز ، 5-پارک شانو ،6- چهارراه فاز 2 بهاران ،7- پارکینگ دریاچه زریبار ،8- سه راهی برقلعه ، 9-میدان پیشمرگه ، 10-شهرک هجرت ،11- شهرک کانی دینار ،12- میدان شهید فهمیده سروآباد ، 13-تقاطع سه راهی حزب الله ،14- روستای دزلی ،15- روستای گردشگری نی ( دوروازه ورود روستاهای حاشیه دریاچه زریبار با مسیر گردشگری و پرترافیک مسافران ؛ روستاهای کانی سانان ، ویسه ، سیاناو ، سنگ سفید ، ینگیجه، ) ،16- میدان اصلی شهر برده ره شه ، 17-پمپ بنزین سروآباد ،18-میدان شبرنگ (جنب دخانیات)،19- روستای بیساران ،20- شهر اورامان تخت ( مسیر ورود روستاهای ژیوار ، بلبر ، سلین ، ناو ، نوین ، کلجی )،21- روستای بوریدر (دروازه ورود 5 روستای پرجمعیت ؛ ژنین، پایگلان، چشمیدر ، آریان و نسنار )22- داخل دانشگاه 23-
  13. ساخت تیزر های تبلیغاتی با عناوین معرفی دانشگاه و تعین میزان شهریه ، تسهیلات قرض الحسنه و وام های دانشجویی و انتشار در تمام فضاهای مجازی مریوان و سروآباد .
  14. تشکیل جلسه با حضور 12 نفراز مشاورین تحصیلی شهرستان مریوان و هم اندیشی پیرامون معرفی دانشگاه وترغیب دانش آموزان جهت ادامه تحصیل در واحد مریوان با توجه به تسهیلات و امتیازات ویژه این دانشگاه .
  15. تشکیل کانال وات ساپی با عنوان مشاوران تحصیلی شهرستان مریوان و معرفی دانشگاه در قالب تیزر و پوستر .
  16. تعین کارکنان دانشگاه برای توزیع بروشور تبلیغاتی در نماز جمعه شهرستان های مریوان و سروآباد و روستاهای پرجمعیت ( هر هفته سه نفر از همکاران)

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

برگزاری جلسه با مشاوران هدایت تحصیلی شهرستان مریوان
برگزاری جلسه با رئیس محترم کمیته امداد امام خمینی (ره)شهرستان سروآباد پیرامون تعامل با دانشگاه