شروع ثبت نام اینترنتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

✅✅آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون کاردانی و کارشناسه (ناپیوسته ) نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول 97-96 آغاز شد .
✅کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازتاریخ 96/05/11 با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.
✅داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.
✳️داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، چراکه امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.
شایان ذکر است زمان ثبت نام رشته های بدون آزمون در سایر مقاطع (کاردانی پیوسته ، کارشناسی پیوسته ) متعاقبا اعلام خواهد شد .
🔆جهت پاسخگویی به سوالات در خصوص ثبت نام با شماره تماس های 34549191 – 09181842250 آقای رستمی تماس حاصل فرمایید .(کانال تلگرامی iaumarivan1@ )

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان