اخباراخبار

سی و ششمین مرحله ی سراسری مسابقات شفاهی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان برگزار شد.

❌ سی و ششمین مرحله ی سراسری مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور اساتید هیات علمی، کارکنان ،دانشجویان و هیات داوران در تاریخ 7 آذر 1400 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد .

🔹در این مسابقات که با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد، شرکت کنندگان در بخش های قرائت به سبک ترتیل، تحقیق و اذان به رقابت پرداختند .

🔸در مرحله ی نهایی پس از ارزیابی و امتیاز دهی هیات داوران در بخش قرائت (تحقیق ) استاد سرکار خانم ژیلا مرادپور نفر اول مرحله ی واحدی ، جناب آقای دکتر فاروق نعمتی در بخش اساتید قرائت قرآن (ترتیل) نفر اول ، در بخش دانشجویی ؛ سرکار خانم شنو دارخال، قرائت ( ترتیل) ،جناب آقای بهمن سروری، قرائت قرآن (تحقیق ) و جناب آقای زکریا خویوز در بخش اذان بعنوان نفرات اول و برگزیده جهت شرکت در مسابقات مرحله ی استانی انتخاب شدند .

🔹 دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ضمن تشکر و قدردانی از حضور شرکت کنندگان و تلاش های هیات داوران ؛ موفقیت در مرحله ی استانی و اعزام به مسابقات کشوری را برای یکایک قاریان عزیز از خداوند متعال مسئلت می نماید .

♦️ روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان