دسته‌بندی نشده

رویدادهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر

مورخ ۴ خرداد ۱۴۰۰ به مناسبت گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر ،تجدید میثاق با شهداء و آرمان های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران ، جناب آقای دکتر کریمی زاده، رئیس واحد مریوان واعضای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با جناب آقای سرهنگ ولی ئی، فرمانده محترم سپاه پاسداران شهرستان مریوان و حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای لطیفی، نماینده محترم ولی فقیه در سپاه مریوان دیدار و یاد و خاطره شهداء را گرامی داشتند .

دکتر کریمی زاده ضمن اظهار تشکر از تعامل های مجموعه سپاه مریوان با دانشگاه گفت : از رسالت های خطیر و مشترک این دو مجموعه تلاش برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است .
رئیس دانشگاه گفت : در راستای محرومیت زدایی در شهرستان مریوان و روستاهای تابعه با همکاری دانشجویان و اساتید جهادگر بسیجی اقدامات بسیار ارزنده ای انجام شده است که زحمات این عزیزان ستودنی است .
دکتر کریمی زاده به برنامه های شاخص دانشجویان جهادگر اشاره کرد و مساعدت اردوی جهادی دانشجویان بسیجی به روستاهای زلزله زده شهرستان ، توزیع بسته های حمایتی و معیشتی ، بصیرت افزایی موضوع پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ، واکسیناسیون دام های سبک ۳۰ روستای محروم مریوان و استعداد یابی ورزشی در روستاهای تابعه ی شهرستان مریوان را از مهم ترین فعالیت های فرهنگی اردوهای جهادی قلمداد کردند .

کریمی زاده با اشاره به موضوع بسیار مهم انتخابات پیش رو گفت : مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با ترکیبی از جوانان مومن و انقلابی در راستای مشارکت حداکثری و انتخاب کاندیدای اصلح نهایت تلاش را خواهد نمود .
در حاشیه دیدار به اتفاق آقای پیری کرد ، نماینده اداره بنیاد شهید و ایثارگران مریوان با خانواده آقای سلام نیکروش تحت پوشش بنیاد شهید و ایثارگران دیدار و سرکشی شد .

در این دیدار دکتر کریمی زاده ضمن تبریک روز سوم خرداد گفت : دانشگاه در راستای خدمت رسانی به دانشجویان تحت پوشش از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد و در راستای تسهیل تمام امورات آموزشی و مالی دانشجویان ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه فعال و آمادگی پاسخگویی و رفع مشکلات جامعه ی هدف است .
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

دیدار با خانواده معزز شهداء و ایثارگران