دسته‌بندی نشده

دیدار ریاست دانشگاه با ریاست کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سروآباد

🔺 نشست دکتر کریمی زاده ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان و هیات همراه با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سروآباد . 🔹مورخ 5 خرداد 1400 دکتر کریمی زاده با آقای قاضی زاده ، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سروآباد دیدار نمود. 👈 قاضی زاده گفت: به تاکید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان مایه مباهات برای شهرستان های مریوان و سروآباد بوده و در تربیت نیروی انسانی و توانمند سازی آنها تاثیر زیادی داشته است .

👈رئیس کمیته امداد افزود : در سطح شهرستان سروآباد و روستاهای تابعه تعداد
۷۰۰ دانش آموز و ۳۰۰ دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند که در قالب اعطای وام قرض الحسنه به آنها با باز پرداخت بعد از فراغت تحصیل مساعدت و شوق ادامه تحصیل در بین جوانان فراهم شده است .

👈در ادامه دکتر کریمی زاده ضمن ابراز خرسندی از آغاز تعامل و همکاری با اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) شاخه سروآباد گفت: مجموعه دانشگاه در راستای محرومیت زدایی و ارتقاء سطح علمی دانشجویان نیازمند و بی بضاعت تحت پوشش با آغوش گرم استقبال و امتیازات و تسهیلات ویژه ایی را برای این عزیزان اختصاص خواهد داد .