دیدار رئیس هیات امناء و رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان با فرماندار مریوان

مورخ 95/10/12 راس ساعت  10صبح  دکتر کیانی ، دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و هیات همراه  ، ماموستا شیرزادی ، امام جمعه شهر مریوان ،  دکتر باقدم ، رئیس واحد مریوان و مسئولین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان با آقای مهندس فلاحی ، فرماندار مریوان  دیدار نمودند . ماموستا شیرزادی از زحمات و تلاش های دلسوزانه مهندس فلاحی در توسعه شهرستان مریوان تشکر و قدردانی نمودند . مهندس فلاحی ، فرماندار مریوان توسعه ی چشمگیر و همه جانبه ی شهرستان را مدیون زحمات و تعامل های سازنده مسئولین ادارات دانستند و افزودند که سهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در پیشرفت و توسعه علمی و فرهنگی شهرستان مریوان بسیار  مشهود و قابل تقدیر است . دکتر کیانی ، رئیس هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شجره طیبه ایی از دستاوردهای انقلاب اسلامی یاد کردند و یکی از مهمترین رسالت های دانشگاه آزاد اسلامی را تولید علم ، تربیت نیروی انسانی خلاق و کارآمد و پرورش مدیران آینده کشوری  دانستند  و سهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در پیشرفت همه جانبه شهرستان مریوان را  مشهود  و مسلم دانستند .