دیدار رئیس دانشگاه با امام جمعه شهرستان مریوان

مورخ 94/08/05 راس ساعت 10 صبح  جناب آقای دکتر کریمی زاده ، رئیس دانشگاه وآقای حسن پور ، مسئول حراست  در  محل دفتر امام جمعه واقع در ساختمان مرکز بزرگ اسلامی با حاج ماموستا شیرزادی ، امام جمعه محترم شهرستان مریوان دیدار نمودند . ماموستا شیرزادی ضمن ابراز خرسندی ٍ، توسعه و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان را به فال نیک گرفتند و افزودند : وجود دانشگاه  یکی از لازمه ها و مولفه های پیشرفت جوامع بشری است  و دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان مریوان  را مایه  پیشرفت های علمی وفرهنگی شهرستان مریوان دانستند . دکتر کریمی زاده ، ریاست دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از بذل توجه تمام مسئولین شهرستان مریوان به ویژه نگاه معنوی و دلسوزانه حاج ماموستا شیرزادی به واحد مریوان را مایه پیشرفت های دانشگاه دانستند و کما فی السابق تعامل و همکاری تمام ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان را درخواست نمودند.

IMG_1650 IMG_1651 IMG_1652 IMG_1664 IMG_1667 IMG_1668

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.