دسته‌بندی نشده

دکتر کریمی زاده در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

دکتر کاروان کریمی ، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

بی تردید آگاهی بخشی از طریق اطلاعات دقیق و صحیح به جامعه رسالتی ارزشمند و خطیر محسوب می شود ؛ خبرنگار آینه تمام نما ، چشم بینا و گوش شنوا ی هر جامعه ای پویا و تحول خواهی است که با نشر اخبار و اطلاعات درست زمینه ی رشد پندار های مردم را فراهم می کند .

هفدهم مرداد ماه سالگرد شهادت شهید صارمی و روز خبر نگار یادآور مجاهدت ها، صبوری ها و سختی های مردان و زنانی است که بی ادعا و خالصانه چراغ راه جامعه خویش را روشن نگه می دارند.

از اینکه با رعایت اخلاق حرفه ایی و وجدان کاری در عرصه ی انعکاس اخبار و اطلاع رسانی در جهت اعتلای جامعه و معرفی ظرفیت های این واحد دانشگاهی اهتمام  ورزیده اید، از تلاش ها و زحمات بی وقفه شما سروران ارجمند بی نهایت سپاسگزاریم .

امید است در سایه ایزد متعال در تمامی مراحل زندگی و خدمت به کشور عزیزمان موفق و سربلند باشید .

دکتر کاروان کریمی زاده

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان