دسته‌بندی نشده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان میزبان داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۰

آزمون کنکور سراسری رشته‌های انسانی و علوم تجربی و زبان خارجه پسران طی سه روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان برگزار شد.

دکتر کریمی زاده ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان اظهار کرد: فرآیند آزمون سراسری از ۱۰ تیر ۱۴۰۰ آغاز و تا 12 تیرماه ادامه یافت .

رئیس دانشگاه افزود :  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با توجه به امکانات، ظرفیت‌های موجود، سابقه درخشان و تجربه لازم در برگزاری آزمون‌های متعدد در سالیان متمادی، روزهای دهم تیر در گروه علوم انسانی ، ۱۱ تیر در گروه علوم تجربی  و 12 تیرماه در گروه زبان خارجه میزبانی برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ را عهده دار بود .

گفتنی است :دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان عرصه رقابت بیش از 1300 نفر داوطلب شهرستان مریوان بود .

در راستای بخشنامه ی هدایت تحصیلی ؛ نصب بنرهای معرفی رشته‌های تحصیلی در محوطه دانشگاه ، تشکیل کارگروه تبلیغات ، انتخاب  کارمندان و دانشجویان فعال جهت توزیع بروشورهای تبلیغاتی در بیش از 10 محل برگزاری آزمون کنکور از جمله اقدامات کمیته جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در روزهای ماراتن کنکور ۱۴۰۰ بوده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان