دسته‌بندی نشده

جلسه کمیته قرآنی شهرستان مریوان

مورخ 98/02/28 راس ساعت 10صبح جلسه کمیته قرآنی شهرستان مریوان با حضور حاج ماموستا شیرزادی ، امام جمعه شهرمریوان ، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عبدی ، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ، حاج ماموستا حق پناه ، رئیس مرکز بزرگ ، آقای معین افشار ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد ، آقای رستمی ، مسئول فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ، آقای میرزایی ، مسئول کانون قرآن و عترت اداره آموزش و پرورش و آقای علی زاده ، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان مریوان در سالن جلسات مرکز بزرگ اسلامی برگزار شد . در این جلسه مقرر گردید کمیته قرآنی شهرستان مریوان ناظر بر عملکرد و برنامه های قرآنی دستگاه های دولتی ، خانه های قرآنی و مساجد شهرستان مریوان باشند . همچنین ویژه برنامه تجلیل از فعالان قرآنی ادارات سطح شهر تا پایان ماه مبارک رمضان در مسجد جامع برگزار گردد که زمان برگزاری آن متعاقبا به ادارات ابلاغ خواهد شد .