دسته‌بندی نشده

جلسه هم اندیشی ریاست دانشگاه با اساتید گروه تربیت بدنی

مورخ 13 خرداد 98 راس ساعت 11:00 جلسه هم اندیشی دکتر میراحمدی ، ریاست دانشگاه با اساتید گروه تربیت بدنی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد . در ابتداء دکتر میر احمدی ضمن عرض سلام و ادب ، از حضور تمامی اساتید تقدیر و تشکر نمودند . دکتر میر احمدی پیرامون ظرفیت ها ، توانمندی های رشته ی تربیت بدنی در حوزه نیروی انسانی ، اساتید ، سایت ورزشی استاندارد شامل سوله ی ورزشی ، چمن طبیعی و مصنوعی مطالب ارزشمندی ارائه نمودند . ریاست دانشگاه روی آوردن اساتید گروه به تحقیقات علمی ، برگزاری کارگاه های آموزشی کوتاه مدت ، سمینارهای علمی و همایش های علمی را سرلوحه کار گروه تبیین کردند . در ادامه دکتر مهدی حکیمی ، مدیرگروه رشته ی تربیت بدنی پیرامون مسایل و مشکلات گروه مطالبی ارائه نمودند و همچنین دکتر سیوان نوری ، مسئول تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه ضمن ارائه گزارش عملکری دوران تصدی خود آمادگی خود را برای توسعه هرچه بیشتر فعالیت های فوق برنامه ورزشی دانشگاه اعلام و از تمام اساتید درخواست همکاری و تعامل هرچه بیشتر نمودند . سپس اساتید گروه به بیان دیدگاه ها ، نقاط ضعف و قوت گروه پرداختند و جلسه راس ساعت 13:30 با ذکر صلوات بر محمد و آل محممد (ص) به انجام رسید .