جلسه مدیران گروه های آموزشی با معاونت آموزشی ،دانشجویی و فرهنگی

جلسه مدیران گروه های آموزشی با معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی

مورخ 07/06/96 جلسه مدیران گروه های آموزشی و معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی راس ساعت 11:00 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد .

در ابتداء  جناب آقای دکتر شایسته ، معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی ضمن خیرمقدم به حضار ، تمام مدیران گروه را به همکاری و تعامل بیشر با حوزه معاونت آموزشی دعوت نمودند.

دکتر شایسته  تاکید نمود  : مهم ترین رسالت مدیران گروه های آموزشی ؛ توجیه مدرسان حق التدریس  و آشنا کردن آنها با اصول ، موازین و مقررات آموزشی به ویژه حفظ حرمت و تکریم دانشجویان تبیین نمود  .

معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی  بر لزوم بازنگری در جذب اساتید حق التدریس تصریح نمودند :  برای جذب اساتید حق التدریس چهار ایتم زیر از ضروریات می باشد :

• تایید مدیر گروه مربوطه 2- تایید شورای آموزشی 3- اخذ تاییدیه صلاحیت علمی و عمومی از شورای آموزشی استان 4- اخذ کد شناسه تدریس از طریق سامانه اساتید حق التدریس (با هماهنگی کارگزینی هیات علمی )

در ادامه مدیران گروه های آموزشی پیرامون مسایل و مشکلات گروه های آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداختند و از معاونت آموزشی بررسی و حل و فصل مشکلات  گروه های آموزشی  را درخواست نمودند .