جلسه شورای سرآمدان شهرستان مریوان وابسته به بنیاد نخبگان استان کردستان

جلسه شورای سرآمدان شهرستان مریوان وابسته به بنیاد نخبگان استان کردستان  با حضور جناب آقای منصور مرادی ، نماینده محترم شهرستان های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی ، دکتر باقدم ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ،  دکتر رحمت صادقی ، رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان ، اساتید برجسته دانشگاه و اعضای کمیته های عمران و شهرسازی  ، کمیته آموزشی و کارگروه زنان  وابسته به بنیاد نخبگان استان کردستان  با موضوع هایی ” ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر مریوان و وضعیت جاده جدید سنندج – مریوان ، گزارش عملکرد کارگروه های عمران ، آموزش و زنان ، در محل سالن شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان راس ساعت 10 صبح مورخ 96/06/30برگزار شد .

در ابتداء مهندس بیگلری ، مدیر عامل شرکت راه و راهیاب  استان کردستان گزارشی را در خصوص جدول زمانی و پیشرفت پروژه راه سنندج مریوان ارائه نمودند .

سپس دکتر ثابتی ، رئیس کمیته عمران شورای سرآمدان شهرستان مریوان گزارشی از وضعیت ساخت و سازهای غیر مجاز و لجام گسیخته در شهر مریوان را ارائه دادند .

در ادامه آقای مرادی ، نماینده شهرستان های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شش ماهه نخست سال جاری نکات ارزنده ای را در خصوص تعامل با نخبگان و استقبال از تبادل آراء و نظرات آنها ارائه نمودند و یادآور شدند : توجه به نظریات صاحب نظران و نخبگان شورای سرآمدان شهرستان و تعامل با بنیاد نخبگان یکی از مهمترین راهکارهای توسعه شهرستان مریوان می باشد .

پس از ارائه گزارشی از روند فعالیت ها ی کارگروهای عمران ، آموزش و  زنان و بررسی مسائل و مشکلات این کارگروه ها  ؛ دکتر رحمت صادقی ، رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان ضمن اظهار تشکر از حضور اعضاء محترم و حاضرین در جلسه به جمع بندی موضوعات مطرح شده پرداختند و از جناب دکتر باقدم ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تقبل میزبانی و فراهم نمودن تمهیدات جلسه مذکور تشکر و قدردانی نمودند .

جلسه فوق راس ساعت 17:00 به انجام رسید .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان