دسته‌بندی نشده

جلسه شورای آموزشی با محوریت ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

جلسه شورای آموزشی با محوریت ثبت نام دانشجویان جدیدالورود روز سه شنبه مورخ 9 شهریور 1400 با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، مدیران گروه های آموزشی و کارکنان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه راس ساعت 10 صبح برگزار شد . در ابتداء دکتر کاران کریمی زاده ، سرپرست دانشگاه ضمن عرض سلام و خیرمقدم به حضار گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص تبلیغات و اطلاع رسانی جذب و پذیرش دانشجو ارائه و از تلاش های کارگروه روابط عمومی و تبلیغات دانشگاه و همکاران محترم تشکر و قدردانی نمودند . دکتر کریمی زاده گفت: بی شک پویایی و توسعه ی هر سازمانی در سایه ی اجرای قوانین و مقررارت ، اخلاق حرفه ای و نظم و انظباط اداری محقق خواهد شد . در سطح دانشگاه با برنامه ریزی و تلاش های حوزه معاونت و نظارت بر عملکرد همکاران آموزشی و اداری پیشرفت و اجرای امورات دانشگاه مطلوب ارزیابی شده و امیدواریم با تلاش و نظارت بیشتر مجموعه شاهد توسعه و تعالی هرچه بیشتر دانشگاه باشیم . رئیس دانشگاه افزود : تمام مجموعه ی دانشگاه در سال جاری در راستای خدمات رسانی همه جانبه به دانشجویان بسیج شوند و با رعایت کامل اصول اخلاق حرفه ای و تکریم به تمام معنی ارباب رجوع رضایت کامل آنها را بدست آورند و تمهیدات لازم برای تسهیل امورات آموزشی و مالی دانشجویان عزیز بیش از پیش فراهم گردد . دکتر کریمی زاده اعلام کرد : صندوق انتقادات و پیشنهادات دانشگاه جهت انعکاس درخواست های دانشجویان و ارباب رجوع فعال گردیده و آمادگی خود را جهت پاسخگویی سریع به درخواست های دانشجویان اعلام نمودند . در ادامه دکتر حبیبی ، معاون دانشگاه ضمن عرض سلام و خداقوت به حضار از تعامل و همکاری کل مجموعه ی آموزشی و اداری تشکر و قدردانی نمودند و افزودند : با توجه به فرارسیدن بهار تعلیم و تربیت الزامی است همکاران محترم ضمن پایبندی به اجرای دستورالعمل ها و آیین نامه های آموزشی با سعه ی صدر بیشتر و با روحیه ی شاداب موضوع ثبت نام دانشجویان جدیدالورود را سرلوحه کار اداری خود کنند و با تکریم هرچه بیشتر آیین استقبال از دانشجویان جدید و موضوع ثبت نام آن ها را انجام دهند . دکتر حبیبی بر اساس دستورالعمل سامانه آموزشیار کلیه ی مراحل ثبت نام را برای همکاران تشریح و به تناسبت حوزه کاری برای همکاران تقسیم کار نمودند . در خاتمه جلسه ؛ اساتید ، مدیران گروه و کارکنان نیز با بیان دیدگاه های خود در خصوص فرایند ثبت نام دانشجویان جدید الورود آمادگی خود را اعلام نمودند . جلسه راس ساعت 12:30 با ذکر صلوات بر محمد آل محمد به انجام رسید .