جلسه رئیس و معاون آموزشی با اساتید گروه زبان انگلیسی و آموزش ابتدایی

مورخ 95/05/30 جلسه رئیس و معاون آموزشی با اساتید گروه آموزش ابتدایی و زبان انگلیسی راس ساعت 14:00 در محل سالن جلسات حوزه ریاست شرووع شد .

در ابتداء دکتر باقدم ، ریاست واحد ضمن عرض سلام و ادب خدمت حضار ، از زحمات اساتید دو گروه آموزشی تشکر و قدردانی نمود .دکتر باقدم در خصوص ایده ها و برنامه های جدید جهت توسعه دانشگاه مطالب ارزشمندی را ارائه نمودند .سپس دکتر رشیدی ، معاون آموزشی ضمن عرض سلام و ادب ، از حضور اساتید دو گروه اظهار تشکر نمود . دکتر رشیدی در خصوص مسایل و مشکلات حوزه آموزشی نکات مهمی را برای حاضرین یادآوری نمودند و توجه به طرح تکریم ارباب رجوع به ویژه دانشجویان را سرلوحه کار اساتید قرار داد. دکتر رشیدی ضمن تشکر از زحمات جناب آقای مهدی یعقوبی ، ایشان را به عنوان مدیر گروه جدید رشته زبان انگلیسی معرفی نمودند .

در ادامه اساتید و مدیران دو گروه آموزشی پس از  بحث و تبادل نظر  در مورد مسایل و مشکلات گروه مربوطه  ، پیشنهاد ات زیر را مطرح نمودند :

1- تشکیل کارگروه تخصصی آموزشی جهت نظارت بر امورات آموزشی و امتحانات گروه های آموزشی .

2- برگزاری کارگاه های آموزشی و تخصصی ؛ سنجش و اندازه گیری ، کارگاه ارزشیابی و پیشرفت تحصیلی و کارگاه علوم تربیتی برای اساتید .

جلسه راس ساعت 16:00 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به انجام رسید .

IMG_1593 IMG_1594 IMG_1595 IMG_1592

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.