جلسه دکتر کیانی و معاونین استان با اساتید و کارکنان واحد مریوان

جلسه دکتر کیانی ، دبیر محترم هیات امناء و معاونین  محترم  استان با اساتید و کارکنان واحد مریوان

مورخ 95/04/27پس از برگزاری مراسم تودیع و معارفه ی  جناب آقای دکتر باقدم ( رئیس جدید واحد مریوان) جلسه ایی با حضور جناب آقای دکتر کیانی ، دبیر محترم هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ، جناب آقای دکتر فاتحی پور ،جناب آقای دکتر ورزنده وجناب آقای دکتر باغبانیان با اساتید و کارکنان واحد مریوان در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد .

دکتر کیانی ، ضمن تبریک به انتصاب مجدد دکتر باقدم ، تمام پرسنل را به همکاری و تعامل در جهت توسعه اهداف و برنامه های مد نظر ریاست عالیه دانشگاه از جمله توسعه تحصیلات تکمیلی ، جذب اساتید هیات علمی ، توسعه و ساماندهی طرح ساها و اقتصاد دانش بنیان دعوت نمودند . دکتر کیانی از وجود ظرفیت های بسیار عالی و توانمند نیروی انسانی و اساتید نخبه و هیات علمی خبر دادند و تاکید کردند که در سایه همکاری بیشتر وم تعامل و هم افزایی می توان شاهد توسعه و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان بود .

در ادامه دکتر باغبانیان ، از تمام اساتید هیات علمی جهت حضور در تشکل های اسلامی و سیاسی و توسعه و راه اندازی  مدرسه سما و احداث مجتمع آموزشی و رفاهی دعوت به عمل آورد .

سپس دکتر ورزنده ، در خصوص برگزاری همایش های کردستان شناسی و فعالیت اساتید در زمینه علمی، تالیف  و چاپ کتاب در  زمینه تحقیقات کردستان شناسی  و استقبال  و حمایت مرکز تحقیقات کردستان شناسی از آثار و دستاوردهای اساتید خبر داد.

در نهایت دکتر فاتحی پور ، در زمینه صرفه جویی و کیفی سازی هزینه ها با توجه به فشار مضاعف بر دانشگاه و ضرورت همکاری و مساعدت با معاونت اداری و مالی را یادآور شدند و حمایت از ایده های جدید و خلاق اساتید هیات علمی در ایجاد درآمدهای خارج از شهریه را سرلوحه کار معاونین محترم حوزه خود قرار دادند .

در خاتمه پس از تبادل نظر و بیان پیشنهادات توسط اساتید واحد جلسه پایان یافت .

IMG_1310 IMG_1313 IMG_1315 IMG_1316 IMG_1318 IMG_1320 IMG_1322

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.