جلسه اساتید گروه ریاضی و گروه فیزیک با ریاست و معاون آموزشی

مورخ 95/05/24 راس ساعت 11:00 جلسه اساتید گروه ریاضی و گروه فیزیک با حضور دکتر باقدم ، ریاست واحد و دکتر رشیدی ، معاون آموزشی در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد .

در ابتداء دکتر باقدم ضمن عرض سلام و خسته نباشید به حضار ، از تلاش ها و زحمات اساتید تشکر و قدردانی نمود .دکتر باقدم در خصوص سیاست های کلی ،اهداف و برنامه های واحد مریوان مطالب ارزشمندی را بیان نمودند و تکریم ارباب رجوع و تکریم دانشجویان را سرلوحه کار خود و کل مجموعه قرار دادند . دکتر باقدم از اساتید حاضر در جلسه درخواست نمود نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خود را در جهت توسعه دانشگاه  مطرح نمایند . در ادامه دکتر رشیدی ، معاون آموزشی و دانشجویی ضمن  عرض سلام و تقدیر تشکر از  همکاری حضار با واحد آموزش در خصوص حضور منظم و به موقع در کلاس های آموزشی نکاتی را یادآور ی کردند . دکتر رشیدی تقسیم مناسب و صحیح واحد های درسی را توجه به شایستگی ، نظم و انظباط کاری و انجام دادن درست وظایف توسط اساتید تشریح نمودند .

در نهایت  جلسه با حث و تبادل نظر اساتید گروه ریاضی و فیزیک به پایان رسید .

IMG_1553 IMG_1554 IMG_1556 IMG_1557

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.