ثبت نام کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

✅✅آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی👇👇👇

ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 97-96 آغاز شد .
✅کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازتاریخ 96/05/11 با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.
✅داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.
✳️داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، چراکه امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.

🔆جهت پاسخگویی به سوالات در خصوص ثبت نام با شماره تماس های 34549191 – 09181842250 آقای رستمی تماس حاصل فرمایید .(کانال تلگرامی iaumarivan1@ )

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان