دسته‌بندی نشده

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود (مهر1400)

ضمن عرض سلام و آرزوی موفقیت برای شما دانشجوی جدیدالورود به اطلاع می رساند : ثبت نام و انتخاب واحد از تاریخ 13 شهریورماه آغاز شده است با دردست داشتن مدارک زیر به ساختمان شماره یک، طبقه دوم ، اتاق اساتید مراجعه فرمایید . 💥مدارک لازم برای ثبت نام دانشجویان جدید الورود : 🔷 اصل مدرک پایه و کپی آن . ♦️اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات . 🔸 اصل کارت ملی و کپی پشت و رو . 🔺 عکس 4*3 زمینه روشن 6 قطعه . 🔷 اصل کارت پایان خدمت و کپی آن ، فرم شماره 3 ( فرم نظام وظیفه ویژه برادران از مدرسه محل تحصیل تحویل گرفته شود .) 💥 فرم های ثبت نام (از خانم ارجمندی تحویل گرفته شود )

مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود : 👈 مرحله اول : ثبت مشخصات هویتی دانشجو ( آقای کریمیان)

👈مرحله دوم : دریافت فرم های ثبت نام ( خانم ارجمندی)

👈 مرحله سوم : بررسی و کنترل وضعیت نظام وظیفه ؛ ویژه برادران( آقای عباسی)

👈مرحله چهارم: بارگزاری فرم های ثبت نام در سامانه آموزشیار ( آقای روخنده)

👈 مرحله پنجم: دریافت شماره دانشجویی ( خانم باقدم)

👈مرحله ششم: پرداخت شهریه 🙁 آقای نادری)

👈 مرحله هفتم: انتخاب واحد : (خانم محمدی )

💥💥 جهت اطلاع از اخبار ، رویدادها و برنامه های آموزشی و اداری دانشگاه به لینک های زیر بپیوندید . @iaumarivan537 ، پیج اینستاگرام iaumarivan و کانال اطلاع رسانی کلاس های آموزشی iau-marivan-class

📌 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان