دسته‌بندی نشده

ثبت نام اردوهای جهادی و بصیرتی تابستان 98آغاز شد .

قابل توجه دانشجویان گرامی :

دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در راستای طرح فراغت تعطیلات تابستانی اقدام به برگزاری اردوهای جهادی و بصیرتی زیر نموده است .

لذا از دانشجویان محترم دعوت به عمل می آید جهت ثبت نام به دفتر بسیج دانشجویی واقع در ساختمان شماره یک ، طبقه اول ، جنب آموزش دانشگاه مراجعه و یا با شماره 09182958911  آقای تاج فیروزه ، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور مریوان تماس حاصل فرمایند .

1. اردوی جهادی  ویژه برادران به منظور محرومیت زدایی و بازسازی و تعمیر مدارس و مساجد روستاهای شهرستان مریوان .( در طول تابستان جاری ، تاریخ برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد )
  • اردوی بصیرتی طرح ولایت استانی ، به مقصد قم ، زمان برگزاری 12/05/98 لغایت 19/05/98 .
  • اردوی آموزشی گردهمایی دانشجویان به مقصد تهران . زمان برگزاری در تیرماه که تاریخ دقیق اعزام متعاقبا اعلام خواهد شد .

مزایای ثبت نام و شرکت در برنامه های فوق :

• اعطای گواهینامه حضور در دوره های آموزشی .

کسر یک ماه از خدمت سرباز ی برای مشمولین (برادران )

لازم به ذکر است دانشجویان محترم رشته های عمران ، معماری و نقشه برداری که در نیمسال جاری یا تابستان واحد کارآموزی را اخذ نموده اند ،  برابر مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه شرکت در اردوهای جهادی با هماهنگی دفتر پژوهش و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه  به منزله گذراندن کارآموزی می باشد .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان