تولید تیلر چند منظوره توسط جوان مخترع مریوانی با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

امروزه تیلر ها کاربرد بسیار مهمی در انجام امور کشاورزی در زمین های ناهموار ، شیب دار و کم وسعت پیدا کرده اند .  برخی اوقات  بخاطر نوع زمین ( باتلاقی ) بجز استفاده از وسایل شخم زن با وزن کم چاره ایی نیست .

در حال حاضر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی  واحد مریوان  با همکاری آقای بلال یزدانی ، جوان مخترع مریوانی جهت بهبود عملکرد تیلرها ی موجود در بازار پروژه ایی در حال انجام است . در این اختراع هدف نهایی طراحی تیلر با قابلیت های زیر می باشد که تیلرهای دیگر موجود در بازار فاقد چنین قابلیتی هستند .

• بهبود سیستم تعادل و طراحی و ساخت شاسی چهار چرخ .
  • استفاده از سیستم تعلیق و ترمز و فرمان همانند خودرو های سواری .
  • قابلیت حمل تریلی .
  • طراحی باکت برف روب جلو و باکت شخم زن به همراه کنترل دستی برای باکت ها .
  • استفاده از موتور سبک و با قدرت بالا که مهم ترین پارامتر در طراحی تیلر است .
  • طراحی و ساخت بدنه مناسب و سیستم برق و روشنایی مناسب برای تیلر .
  • ساخت سیستم دنده عقب برای تیلر .

از مهمترین مزایای این تیلر قابلیت جدا سازی قسمت های مختلف از جمله شاسی و چرخ جلو تیلر ، تعادل بسیار خوب برای کار در زمین های ناهموار ، قابلیت حمل اوپراتور به محل کار مانند خودرو و تفکیک پذیری سیستم شخم زن با اهرم از تیلر .

در صورت تمایل می توان تیلر را به تیلر های معمولی که داری سیستم فرمان دستی دوچرخ هستند تبدیل و همانند تیلرهای معمولی کار کرد .