دسته‌بندی نشده

تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با اداره ورزش و جوانان شهرستان مریوان

به منظور توسعه همکاری و استفاده از پتانسیل ­ها و ظرفیت­ های طرفین در راستای خدمات رسانی هرچه بیشتر به دانشجویان و جامعه ورزشکاران تفاهم ­نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان به نمایندگی دکتر فردین میر احمدی، ریاست محترم دانشگاه و اداره ورزش و جوانان شهرستان مریوان به نمایندگی آقای منوچهر نصری به شرح زیر منعقد گردید.

1. افزایش تعامل و همکاری دانشگاه با اداره ورزش و جوانان جهت برگزاری دوره­ های ورزشی، همایش­ ها و گردهمایی­ های علمی.

2. برگزاری کلاس­ های دانش افزایی برای مربیان و ورزشکاران توسط دانشگاه.

3. استفاده از اساتید مجرب دانشگاه جهت تدریس در دوره­ های تئوری مربیگری و کارگاه­ های آموزشی در سطح شهرستان مریوان.

4. برگزاری کلاس­ های آموزشی جهت ارتقاء سطح سلامت جوانان با رویکرد ورزش و سبک زندگی توسط دانشگاه با همکاری اداره ورزش و جوانان.

5. استفاده از امکانات و زیر ساخت های ورزشی دو طرف.

6. صدور تمامی گواهی­ های حوزه تفاهم با امضاء ریاست دانشگاه آزاد مریوان و رئیس اداره ورزش و جوانان.

7. راه اندازی مرکز مشاوره ورزشی و استعدادیابی با همکاری دو طرف.

8. معرفی مربیان سطح یک ورزشی شهرستان جهت تدریس دروس عملی به دانشگاه توسط اداره ورزش و جوانان.