تشکیل کارگروه تخصصی علمی – پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور مریوان

مورخ 95/03/19 راس ساعت 12:00 اولین جلسه تشکیل کارگروه تخصصی علمی -پژوهشی بسیج اساتید شهرستان مریوان در محل سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی با تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید رسما شروع شد . در ابتداء جناب آقای دکتر کریمی زاده ، ریاست محترم واحد ضمن عرض سلام و ادب و تبریک حلول ماه مبارک رمضان ،سلامتی و قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک را برای حاضرین از ایزد باری مسالت نمودند .در ادامه آقای محمودپور ،مسئول بسیج دانشجویی ضمن ارائه گزارش کامل از فعالیت های بسیج در سطح دانشگاه ، دستور کار نحوه تشکیل کارگروه تخصصی بسیج اساتید را تشریح نمودند .سپس آقای شریفی ، مسئول دبیرخانه بسیج اقشار شهرستان مریوان ، ضمن بیان اهداف دبیرخانه و کارگروه های هشت گانه توضیحاتی در خصوص دغدغه های علمی شهرستان را مورد بحث قرار دادند . در نهایت پس از برگزاری انتخابات ، جناب آقای دکتر کاروان کریمی زاده به عنوان رئیس کارگروه تخصصی بسیج اساتید شهرستان مریوان انتخاب و پس از بحث و تبادل نظر توسط حاضرین اهم مطالب به شرح ذیل جهت بررسی در جلسات آتی مطرح گردید .

1- دلایل ریزش دانشجویان به ویژه دانشجویان پسر .

2- ارتباط با صنعت و عملی نمودن پروژه های دانشجویی

3-بررسی دلایل عدم توجه دانشجویان به مباحث علمی – پژوهشی و تمایل به نمره گرایی

4- پیگیری وضعیت اینترنت در دانشگا ه ها ی آزاد و پیام نور

5-فعال کردن کارگاه رباتیک دانشجویی

6-دلایل عدم توازن رشته های تحصیلی و هدایت تحصیلی صحیح دانش آموزان برای ورود به دانشگاه

جلسه راس ساعت 13:30 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رسید .

IMG_1196 IMG_1197 IMG_1198 IMG_1200 IMG_1202

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.