تسهیل ادامه تحصیل فرهنگیان اداره آموزش و پرورش مریوان در دانشگاه آزاد اسلامی

تسهیل ادامه تحصیل فرهننگیان  آموزش و پرورش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

براساس تفاهم نامه امضاء شده بین دانشگاه آزاد اسلامی به نمایندگی جناب آقای دکتر عثمان باقدم و  اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان به نمایندگی جناب آقای سید فواد حسینی ، امکان ادامه تحصیل فرهنگیان اداره آموزش و پرورش (دبیران ، کارکنان ، مدیران و فرزندان آنها ) تسهیل گردید .

دکتر باقدم ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با موافقت و امضاء تفاهم نامه ، شرایط ادامه تحصیل را برای جامعه هدف اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان  در قالب ارائه خدمات آموزشی ، مالی و تقسیط شهریه به صورت ماهیانه  تسهیل نمودند .

ایشان مفاد این تفاهم نامه را مختص دانشجویان جدیدالورود  مهرماه سال جاری در مقاطع کاردانی و کارشناسی و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر ماه سال 1396 اعلام کردند  .

فرهنگیان محترمی که تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان را دارند ضمن مراجعه با سامانه www.azmoon .org  و ثبت نام اینترنتی ، با در دست داشتن معرفی نامه اداره آموزش و پرورش و مدارک ثبت نامی از تاریخ 17/06/95 به آموزش دانشگاه مراجعه فرمایید .

دکتر عثمان باقدم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.