بیاییه روز دانشجو (16 آذر)

بیانیه بسیج دانشجویی به مناسبت 16 آذر
شانزدهم آذرماه سال 1332 ، روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران ، شهیدان احمد قندچی، مصطفی بزرگ نیا ومهدی شریعت رضوی در اعتراض به دخالتهای امریکا و انگلیس در امور ایران و سفر “ریچارد ” معاون رییس جمهوری امریکا به تهران، همراه دیگر دانشجویان به پاخاستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم خون خوار پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح استكبارستيزي،‌ استقلال‌خواهي، عدالت‌طلبي و آزادي‌خواهي فرزندان این سرزمین را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند.
شايد آن روز كه سنگ فرش‌هاي دانشگاه تهران به خون این سه شهيد دانشجو رنگين شد، سردمداران استكبار جهاني و در رأس آن آمريكاي جنايتكار، گمان نمي‌كردند كه اين روز، نقطه آغازين جنبشي خواهد بود كه از قلب آن چمران‌ها،باکری ها ، علم الهدی و … به پا خواهند خواست و هيمنه پوشالين امپراطوري شرق و غرب را در هم خواهند شكست. ملت ایران مخصوصا دانشگاهیان همیشه آماده پاسخگویی به دشمنانش می باشند و در مقابل آنها لحظه ای کوتاه نخواهد کرد.
ديروز ما با نثار شهيداني همچون قندي،رضوي و بزرگ نيا در 16 آذر ماه 1332 و در تاريخ انقلاب شكوهمند اسلامي با تقديم مجيد شريف واقفي ها و بعد از انقلاب اسلامي با تقديم شهيدان بسيار در طول هشت سال دفاع مقدس و فتنه های که درسال های 78 و 88 که توسط ملتخاموش شد و امروز نيز در صف جهاد علمي با تقديم شهيداني چون عليمحمدي، شهرياري،احمدي روشن و رضايي نژاد همواره اين خط و راه را زنده و روشن نگاه داشته اند.ما دانشجويان بسيجي دانشگاهای سطح شهرستان مریوان همراه با دیگر دانشجويان دانشگاه های ايران اسلامي موظفيم با تمام وجود در اين يگانه راه روشن،با بصیرت گام برداريم و بايدمراقب باشيم كه مزدور شيطان شدن به اين نيست كه حتماً با افسار مواجب و وعده اجنبيان به حمايت آنان برخيزيم، امروز برخي سليقه فكري خود را شيطاني كرده و بدون هيچ چشم داشتي برروي قلب تاريكشان نوشته اند: “اني احبك يا شيطان”. ودر نهایت ما دانشجویان ولایت پذیر، همه آرمان هاي عدالت جويانه و آزادي و استقلال را در ذيل ولايت اولياي دين مي جوئیم و سخن امام عزيزمان را تكرار مي كنيم كه فرمودند ما آمریکا را زیر پا می گذاریم .
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
بسیج دانشجویی شهرستان مریوان به مناسبت روز دانشجو

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.